19 Ağustos 2007 Pazar

ankara'nın büyük hizmeti

bilenleriniz bilir, şu aralar ankara büyük bir konuğu ağırlıyor. ama nedense bundan pek haberdar değil. ya da biliyor da, bilmezlikten geliyor. olsun varsın, bizim gönlümüz ağırlansın yeter. ağarlayan da ağırlıyor hani :)
velhasıl kelam, yollarını arşınlarken susuz kentin, şu değerli afişe denk geldim, gelince de, sizlerle paylaşmadan edemedim.

evet doğru okudunuz, bu bir "öss night" yani öss gecesi. gecenin tarihi de yazılmamış, çünkü gerek yok, mini mini gençlerimiz sınava girdikleri 17 haziran'ın gecesinde çeşit çeşit dj eşliğinde zıplamak suretiyle sınav stresini üzerinden atmışlar. hatta erkek sınav zedelere de iltimaz geçilmiş, tahminimce resimde görülen hanım kızlarımızın da iştirak ettiği bir dans grubu da hünerlerini icra etmişlerdir.

buraya kadar herşey normal diyebilirsiniz elbettte (yani diyenleriniz varsa), o halde gelelim işin spekülatif tarafına:
etkinliği düzenleyen organizasyon her ne kadar adının redroom olduğunu tahmin ettiğimiz bir organizasyon gibi görünse de, değil işte! bence bu paravan isim sevgili okuyucularım. yani yök dağılmadan evvel (malum ya, yeni cumhurbaşkanın seçilişiyle birlikte bir kaç sene içinde 53 üyesi gümürtüye gidecek) son bir jest yapmak istedi, ama ciddiyetine yakışmaz diye organize edilmesini bu şirkete verdi ve şşşt sakın ha benim adımı zikretme uluorta diye de öğütledi.

tamam yaw tamam, ille de doğrucu davultuk yapacam diyenler şurayı bir okuyabilirler, ama bence bu da paravan...

yalnız merak ettiğim, niye ulusal bir etkinliğe dönüştürmemişler de sadece ankara sınırları içinde bırakılmış.
belki de, suyumuz yok ama onun yerine partiye buyrun mu dediler acaba?

1 yorum:

Adsız dedi ki...

adi ustunde dance girls show yani :)) aman da aman , Zibicim boyle haberleri onceden verecen ki bende minik etegimi kapip dans partisine gelecem ;))