16 Ağustos 2007 Perşembe

big brother is watching you

bunu okuyunca üzüldüm şimdi bir parça.

tamam bu iki ayaklı hayvanlar belki biraz pasaklı davranmışlar ama ne yapsın garibanlar beslenmek istemişler alt tarafı.
hem belki insan olmaktan bıkmış hayvanlardır bunlar?!

üstelik tehditlerine bakın hele "izleniyorsunuz!" yani insanın (iki ayaklı olmayanı) la havle çekesi geliyor. madem izliyorsun be güzel kardeşim, o zaman o iki ayaklının o mamalarla beslenmeye çalıştığını da anlamış olman gerek! ayıp olmuyor mu bir de üstüne böyle yazılar yazmak?
tehdit edeceğine, kur şuraya mamanın yanına bir de sofra (gerçi bu hayvan sofradan yiyemeyecektir, onun için vazgeçtim), yani yer sofrası, dumanı üstünde bir tarhana çorbası (eğilip diliyle şapur şupur içebilir böylece, kaşığa da gerek yok), o zaman izle bakalım.
değil mi ama?

hem nasıl izliyorlar onu da merak ettim, etrafta kamera yoktu. belki de ajan filmi fazla izlemiş bu izleyici arkadaş, gizli kameralar kurmuştur mekana.
ama anlaşılan o ki, sadece izlemekle yetiniyor...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bi anlam veremedim Zibicim bu yazi hayvanat bahcesinde mi yazili...ne suyu o kirlenen ve ne kadar da ne kadar...ayrica izleyen varsa niye zamaninda mudahale etmemis de not tutmus...ilginc...peki ne ile beslemeye calismislar hayvanlari? cok mu kaka biseymis o? neden o verilmesi gereken mamalardan uygun fiyata satmiyolar o zaman ....

Sem dedi ki...

'İnsan olmaktan bıkmış hayvanlar':) Bu hoşuma gitti işte.