30 Ağustos 2007 Perşembe

havada bulut, sen muhabbeti unut

bazen gazete çalışanlarının feci halde canını sıkıldığını düşünüyorum, dur şunu da uydurayım de insan evladı eğlensin tadında haber çıkarıyor gibiler: neymiş karnabahar şeklinde bulut görürsen cep telefonunla konuşmayacakmışsın, fincan şeklinde görürsen de kahve falı baktırabilirsin, ya da menekşe şeklinde görürsen hapı yuttun demektir, çünkü annen evdeki menekşeleri kimin kuruttuğunu anladı demektir!

şaka bir yana, açık alanda, hele ki zerzevat şeklinde bulutlar oluşmuşsa, tepenize talih kuşu konabilir endişesiyle - ki bu talih kuşu 3 milyon volt yükünde olabiliyormuş- iki dakka cep telefonunu kapatmanızı salık veriyor. iki dakka konuşmazsanız ölmezseniz , ama konşursanız... işte orası kesin değil...

not: fotoğrafta da karnıbahar şeklini almaya çalışan ama beceremediği için şimşeği ne idüğü belirsiz bir kızgınlık şekli şimalinden gönderen bulutu görüyorsunuz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

hahahahah cok guzel :) adamlar baska turlu nasil herkese teknik terimlerini ogretsin ki...lahana vs deyip kolayindan tarif ediyolar ki herkesin aklinda kalsin :))

Adsız dedi ki...

Hatce giz! Giz sana soyluyom giz! Bak bak karnibaharlar geliyo , kes su cebi hadi len!!! inecek kafamiza bi tenesi! oldurecem giz seni ben bi gun!