31 Mart 2007 Cumartesi

aldım, gösteririm

Hani yeni bir şeyler satın alırsınız, ama eve yolunuz daha uzundur, ne bileyim, toplu taşıma aracına binip evinize gideceksinizdir. Yeni aldığınız mamülü de çıkarıp incelemek için can atarsınız. Lakin görgünüz ağır basar, tutarsınız kendinizi, ama eve gidene kadar da dokuz doğurursunuz. Fakat nurtopu gibi dokuz bebeye değer görmemiş damgasını yememek.

Bir de bu tarif ettiğim gruba dahil olmayan bir insan evladı türü mevcuttur ki, poposu bir toplu taşıma aracında yer bulmaya görsün, ne almış, ne götürüyordur eve, serer tüm yolcu ahalisinin gözü önüne. Siz de çaktırmadan göz ucuyla süzersiniz, beş para ediyor mu bakalım aldıkları.

Ama geçen gün iki hanım teyze işin cılkını çıkarmış vaziyetteydiler, belli ki salı pazarına uğramışlar, rengarenk poşetlerle geçtiler vapurda karşımdaki koltuğa, başladılar ne var ne yok aldıklarını incelemeye.
Yahu tamam, alet edevat almışsınızdır, kullanma talimatı vardır, kurcalanacak düğmeleri vardır, yani varoğluvardır incelenecek tarafı, ama giysinin nesini incelerseniz bunca zaman?!
Bununla da yetinmedi teyzeler, olayın üstüne tüy dikmek adına, aldıkları iç çamaşırları da çıkarıp bir güzel göstere göstere incelediler.
Hani resmen, "Teyze be, hadi giy de üzerinde görelim!" diyesim geldi...

6 yorum:

Adsız dedi ki...

hahahahahahah bir izleyen olarak eminim vaktin nasil gectigini de anlamazsin oyle degil mi....ben de giyecek aldigimda kafami torbanin icine sokup o merakimi gidermeye calisirim, cikarip niye hic bakmadim diye dusunuyorum da...cocukken etrafimda ornek alacagim kimse yoktu herhalde ;)

Adsız dedi ki...

Bu arada Ori nin hoscakal mektubunu okudun mu Zibirix cim!?

sem dedi ki...

Zibicim korkarım bende o eve kadar dayanamayanlardanım. Tek başıma olduğum zaman bunun acısını daha çok çeker Banuşun dediği gibi kafamı torbanın içinden çıkaramam. Ama yanımda bir arkadaş varsa keyfime diyecek olmaz. Göstere göstere anlatırım aldıklarımı. Hatta çevreden kaç paraya falan aldığımızı, nereden aldığımızı soranlar bile olur zaman zaman. Aslında çok da şeker olur yaa:))) Ama deneme konusunda nerede duracağını bilenlerdenim; gerçekten:)))

Adsız dedi ki...

en son dediğini yapan da cok var. nasil mi? oturunca falso vererek tabi;)

Adsız dedi ki...

Ya yeni aldıkları gıcır gıcır vibratörlerini de çıkarıp baksalardı ehueh ...

Adsız dedi ki...

eheueheeueheuh evet guzel olurdu valla, bak Neriman cim bu tirtikli, yok giiiz onlar guzel degil....bak dene bi.........