29 Mayıs 2007 Salı

erkan mumcu'dan inci

Tüsiad'ın Seçim Toplantısı'nda parti liderleri konuşma yapıyor şu an canlı yayında. Erkan Mumcu'nun konuşmasını tam akıllıca ve bilinçli bulmaya başlarken şu incisini döküyor da beni kendime getiriyor:
"Kaynak kıtlığı politkasından vazgeçilmeli, kaynaklar tüketilemezdir!"

Hele ki gündeminde su kıtlığı olan bir ülkede, zamanında Sayın Mumcu'yu Sosyal Bilgiler/coğrafya dersinden geçiren hocayı esefle kınıyorum!

4 yorum:

Sem dedi ki...

Zibicik bu kişi kendisini yakışıklı zannediyor; en genç, en yakışıklı parti başkanı benim, istediğimi derim yapıyor gibime geldi. Bugün Nişantaşı'na gittiğimde Şişli Belediyesinin kocaman pankartını gördüm. 'Damlaya damlaya çöl olur diyordu'. Hemen eve geldiğimde damlayan musluğumun contasını değiştirttim. Kendimi daha iyi hissediyorum:))

Adsız dedi ki...

Çünkü bir zamanların deniz baykalı gibi ben yakışıklıyım, gencim, geleceğin politikacısı tipiyim modelinde akıllı laflar etme peşinde ama bu lafları kendine öğrettiriyor parayla tuttuğu akıl hocalarından arada da bir de pırtlıyor işe böyle iyice amerika olduk anasını satim

Adsız dedi ki...

sayin diger sayinlar kipin sehrin baska bir yerinde yasadigi icin bilmiyor iste, yazik garibime, bak kaynaklar tukenmez demis, onun kaynagi para :) ona gore tukenmek bilmeyen bi mok iste :)

Adsız dedi ki...

ne yakışıklısı yaaa. burada çirkinin önde gideni! hem ben daha yakışıklıyım!