5 Nisan 2007 Perşembe

Sem'in gafı

Asansör müziğini dinlerken Sem orada tanıştığı bir hanımla telefon numarası alışverişi yapıyor. İkisinin de telefonları masanın üzerinde, Sem öbür hanıma çağrı atıyor ki, diğeri numarasını kayıt etsin.
Sem yanyana duran telefonların arasındaki mesafeye işaret ederek patlatıyor bombasını:
Ya şuradan şuraya, amma uzun sürüyor çalması!

Evet ya, adamlar ne diye kalkıp uydu muydu sokuşturuyorlar, uzaylara gönderiyor o dalgaları boş yere! Halbuki şuradan şuraya gidecekti! Bilememiş şaşkınlar!

Hehehehe, var mı öyle dalga geçmek, asansör müziği diye! Ohhhhh olsun! :))

4 yorum:

Ori dedi ki...

Belliki Sem, şurdan şuraya kadar olan o boşluğu doldurmak için bir cümle koymuş:) Çok da yaratıcı:)))
Kutlarım Sem.

Adsız dedi ki...

hahahahaah cok guzel, Sem in bu yaraticiligini cok ama cok tuttum, herhalde bende olsam ayni sekilde boslugu doldururdum

Adsız dedi ki...

hmmm evet demek ki cep telefonunda fazla konuşmanın insan beynindeki alfa (derin uyku) sinyallerini harekete geçirdiği ve buna istinaden kişinin (nasıl ifade etsem... "alık" desem fazla gelir), "saftorikleştiği" teorisi böylece ispatlanmış oluyor ki anlaşılan arkadaş bir anda cep telefonu yerine walkie-talkie zannetmiş elindekini heheh siz siz olun fazla cep telefonuyla konuşmayın

Adsız dedi ki...

Pınar hanım, belirttiğiniz teorinin gerçek olup olmadığı bilim adamlarına kalsın ama bu blog yazısına dayalı bi tez ancak alıklık (fazla oldu azaltayım) saf kız tezi olur. Sahi çok telefonla görüşüldüğü nerede yazıyor. Kendini mi anlatmak istedin, hehehh:))
S. Akpınar