12 Nisan 2007 Perşembe

uzay turistiymiş...

Uff bugün haberleri izlemek bana yaramadı, bunu da duydum ve fitil oldum: Şu yandaki zat uzay turisti olmaya karar vermiş...
Ben ona kaç defa dedim, önce ben gideceğim ondan sonra sen diye, ama dinlemedi insafsız! Oyun bozan nolcek!

Bakın nasıl da sırıtıyor pişmiş kelle gibi, beni geçti ya, sırıtır elbette!

5 yorum:

Adsız dedi ki...

bu kez önce ben yazdım, nasılda sem görmedi:)) zibi hanım evrakları önce getiren deil beni gören uzayı görüyo. bilgin ola:))

Sem dedi ki...

Zibicim napican uzayda yaw. Gel yazın eşi dostu bide Banu'yu alalim şöyle Ege'mi olur Akdeniz yada Karadenizmi, sahillerinde yüzelim, dağlarında ovalarında dolaşalım, bir güzel eğlenelim dinlenelim. Gates'de uzayın karanlık derinliklerinde depresyon yaparken niye bende deniz tatili yapmadım diyerek çatlasın patlasın:)) ohh ohhh olsun.

Sem dedi ki...

Memur sizede inanamıyorum, kim önce yazar ne farkeder, yeterki paylaşacak bir şeyi olsun. Ne kadar memur zihniyetlisiniz. Bravaa dogrusu.

Sem dedi ki...

Zibi hala gitmek istiyorsan Virgin Galactic Havayollarını deneyebilirsin. 2009’da turistik amaçlı uzay uçuşlarına başlıyorlar ve şimdiden yer ayırtabiliyorsun. Sitelerinin adres: www.virgingalactic.com Uçuşun maliyeti 200 bin dolar, 20 bin dolar depozit yatırman gerekiyor. Nasıl??

Adsız dedi ki...

Waow super ...Sem cim teskur ederiz... 20 bin dolar depozit ...vay vay vay...Simdi adam diyor ki karisina "Hanim biz her bir tarafin icine mictik bu yasa kadar gel bir de su uzay midir nedir oraya da bi bakalim...once gidersek arsa felan kapariz..cocuklara kalir sonra da..he?!"